Torneu-nos el Cel Blau!

… y de como las fumigaciones indiscriminadas alteran el clima y nuestra salud / …i de com les fumigacions indiscriminades alteren el clima i la nostra salut

FIRA dels 5 SENTITS” a Vilanova del Vallès, el 12 i 13 de març 2016″

1 comentario

No us perdeu la “FIRA dels 5 SENTITS” a Vilanova del Vallès, el 12 i 13 de març, on estarem presents en l’espai “Salut”, amb una carpa.
Allí a més a més, veureu uns espectaculars videos del que es veu al cel de forma habitual.
Orgnitzem una conferència en la Biblioteca Contravent, dins de la Fira, a les 17,30 h, del dissabte 12, amb el titol: “OBRE ELS ULLS! QUÈ VEUS EN EL CEL? ” on parlarem dels efectes dels chemtrails o esteles químiques tòxiques, la Geoingenyeria, la publicitat subliminal, la desinformació a gran escala, les consequències per a la salut, les teories… i el famós canvi climàtic, que es una justificació de la GEOENGINYERIA o Enginyeria Climàtica, manipulació deliberada del clima en el nostre planeta per poder justificar-lo.
T’esperem!
No os perdàis la “Feria dels 5 Sentits”, a Vilanova del Vallés, el 12 y 13 de marzo, donde estaremos presentes dentro del espacio “Salud”, en una carpa. Allí podreis ver unos espectaculares videos de lo que está sucediendo habitualmente en nuestro cielo.
Organizamos una conferencia en la Biblioteca Contravent, dentro del espacio de la Fira, a las 17,30 h bajo el título: “¡ABRE LOS OJOS! ¿QUÉ VES EN EL CIELO?” donde se hablará de los efectos de los chemtrails o estelas químicas tòxicas, la Geoingenieria, la publicidad subliminal, la desinformación a gran escala, les consecuencias para la salud, las teorias… y el famoso Cambio Climático, que es una justificación de la GEOINGENIERIA, una manipulación humana deliberada del clima en nuestro planeta con el fin de poder justificarlo.
!Te esperamos!

Anuncios

Un pensamiento en “FIRA dels 5 SENTITS” a Vilanova del Vallès, el 12 i 13 de març 2016″

  1. Vaig veure molta gent interessada en el tema el dia de la conferència. La sala estava plena de gent. Fet que ens demostra que cada cop estem amb més consciència del que està passant.

    S’ha d’intentar seguir donant a conèixer aquests terribles fets que malmeten el nostre medi ambient i la nostra salut. Esperem poder assistir a més forums, xerrades o col·loquis sobre el tema.

    Endavant Torneu-nos el Cel Blau i gràcies per la vostra trasca.

    Le gusta a 1 persona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s