Torneu-nos el Cel Blau!

… y de como las fumigaciones indiscriminadas alteran el clima y nuestra salud / …i de com les fumigacions indiscriminades alteren el clima i la nostra salut

Carta a Ajuntament respon (Barcelona) sobre link desinformativo Meteo.Cat. (10 novbre 2016) -en català-

Deja un comentario

Benvolguts Senyors i Senyores,
Com a ciutadà, em sap molt de greu rebre desinformacions tant evidents per part de Meteo.Cat o altres entitats d’informació similars que ens diuen contrasten tot amb cientifisme, i vol fer-ho arribar a la societat com si es tractés de quelcom verídic i sense poder qüestionar.
Crec que si m’ho permeteu, haurieu de verificar millor les coses que envieu, doncs no doneu la imatge de serietat, rigor i credibilitat que la gent demana i espera d’organismes com el vostre. Amb paraules més o menys pseudo-científiques, no n’hi ha prou.
Havent vist el text que hi ha en la vostra pàgina des-informativa

http://bloc.meteo.cat/deixants-de-condensacio/ , no entraré ara a rebatre ni qüestionar res dels textes que poseu, doncs alguns son prou lamentables i m’extendria massa, però si fer unes puntualitzacions als imaginatius i fantasiosos peus de foto que citeu, sobretot d’un visionari escriptor que es diu Mick West i que citeu contínuament.

Aquest Sr. Mick West es un programador de viedojocs i escriu sobre ciencia desmitificant allò que li sembla bé. Lamentable que feu servir les parrafades gens serioses ni contrastades d’aquest vulgar personatge en la vostra pàgina desinformativa citada, i les doneu com a serioses i veritables. És d’una imaginació d’escriptor de còmics i videojocs els textes que poseu de peus de foto. Credibilitat zero! A més a més, es barregen fotos de fumigacions d’insecticides amb altres d’avions fent grans deixants o esteles que poden ser molt possiblement, tòxiques per a la població i els cultius. Desinformació en la informació!
 
No entenc com es pot posar com a font a un empresari vietnamita anomenat Louis Nguyen. Tal vegada es tracta d’una font destacada i reconeguda en el tema? 


En quant a la font que citeu de Fred Mayer, no sabem si us referiu a un reporter fotogràfic suís, o a un espía nord-americà d’origen alemany que va fer d’agent dels EEUU durant la Segona Guerra Mundial. Sigui qui sigui, no hi ha cap demostració de la seva capacitat científica.
 
En quant a la cita de foto de Margarida Bonet, sembla que aquesta persona es professora titular de dret penal i li agrada, entre altres temes, la meteorología. Tot molt científic i creïble! 
Sobre la font que citen “Yesitspuzzling” (en realitat es Yes it’s puzzling), no sembla gaire científic, doncs aquesta foto es feta per la NASA. I l’altra amb peu de la mateixa font, hauria de parlar de Geoenginyeria, doncs es tracta de la manipulació climàtica, no de enginyeria.
 
Amb el nom de Jim Culp, hi han desenes de noms amb tot tipus d’oficis diversos. Això corrobora la poca serietat en la informació que es vol transmetre per tal de conèixer de quí es pot tractar i quin nivell de coneixement pot tenir el personatge en questió.  
 
En quant al Sr. Ed O’Keefe és periodista de la secció digital de la CNN i especialista en audiències i xarxes socials. La seva foto d’una festa aeronàutica no aporta res al tema.
 
Us annexo un arxiu d’unes qüantes patents sobre geoenginyeria i modificació del clima perque us adoneu de que això no es un invent d’ara.
 
Atentament, un ciutadà decebut amb aquestes desinformacions gens contrastades ni riguroses que publiqueu.
 

Francesc Colet

Col·lectiu Torneu-nos el Cel Blau!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s